Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ikerház, Győrzámoly
#196400586
89.99 millió Ft
Alapterület 91 m2,  510 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Igényes
  • Kertkapcsolatos
  • Remek ajánlat!
  • Sürgős
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Igényes ház Győrzámolyon

Igényes ház Győr szomszédságában!

Győrtől pár perces autóútra, Győrzámoly új építésű részén egy 2022-ben épült 90,40 nm-es ikerház 510 nm-es telekrésszel eladó. Nincs közös fal!

Az igényes ház kényelmes, jól használható belső terekkel rendelkezik. Az ingatlanban központi helyet foglal el a tágas amerikai konyhás nappali, ahonnan elérhető a fedett 15 nm-es terasz is. Az ingatlanban továbbá 3 szoba, káddal, zuhanyzóval és két külön mosdóval felszerelt fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség WC-vel, előtér, közlekedő található. A modern konyha minőségi gépekkel felszerelt. 

A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A 3 rétegű műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan fűtése kondenzációs kazánnal megoldott, radiátorokkal és padlófűtéssel. A nyári meleget klíma teszi elviselhetővé. A gondozott füvesített kertben kerti kerti faház található. A kert locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. Az udvaron két térkövezett gépkocsibeálló található.

Az ingatlan akár részben bútorozva eladó, valamint az ár tartalmazza a konyhai gépeket, a hűtőszekrényt, a függönyöket, a karnisokat és a lámpákat is.

Tökéletes választás pároknak, családoknak, akik Győr közelében szeretnének élni, akik minőségi, modern otthont keresnek. 

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal.
Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

Az adásvételi szerződés teljes körű lebonyolításával, díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Kapcsolat

Neizer Éva

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter